Over Irma

Kennismaken

Hallo lieve allemaal

Ik ben Irma van Hees, moeder van Wende en Abel, partner van Govert, HypnoBirthingdocente, operatieassistent, gepassioneerde chaoot en ga het liefst zingend de dag door. Uiteindelijk is wat ik probeer de wereld een stukje mooier en liever achter te laten.

Vanuit mijn medische achtergrond als operatieassistent en mijn werk als HypnoBirthingdocent, kan ik het beste van deze twee werelden samenbrengen. De geboortes van mijn kinderen waren heel verschillend. De eerste was een droomgeboorte bij ons thuis en de tweede was uiteindelijk een keizersnede. In beide gevallen kijk ik hier met een fijn gevoel op terug en heb ervaren dat HypnoBirthing hier een belangrijke rol in speelde. Het gaf mij de handvatten om te leren luisteren naar mijn lichaam en hierop te vertrouwen. Maar ook hoe ik berusting vind in het loslaten daarvan wanneer de situatie daarom vraagt tijdens de geboorte. Deze inspiratie en handvaten zou ik jullie gunnen als voorbereiding op de geboorte van jullie kindje.

Berichtje sturen
1
Heb je een vraag?
Hi, waar kan ik je mee helpen? Het kan zijn dat ik even mijn aandacht ergens anders aan het geven ben. Ik probeer berichtjes binnen 24 uur te beantwoorden.